SUNDS TERRASSER | Lorem ipsum lis confiri si

Karriär

Som ett av de ledande mark- och anläggningsföretagen i Västra Götaland arbetar vi mest inom VA, finplanering och vägar. Vi söker i första hand dig som har kompetens inom mark- och anläggning samt rörläggning, men vi söker också dig som är nyfiken på yrket och skulle vilja börja en ny karriär hos oss.

Vi hjälper varandra att växa

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Markbygg delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar, speciellt då vi eftersträvar internrekrytering.

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att vara högst delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta inom mark- och anläggning.

Glad personal – vår nyckel till framgång

För oss är personalen hjärtat och stommen i företaget, och vi vill bibehålla ett öppet arbetsklimat där personalen känner ansvar, gemenskap, förtroende och inte minst glädje. Vi har märkt att när vi jobbar med ett stort engagemang och känner delaktighet i entreprenadernas utförande får vi roligare på jobbet. Leveransen sker i tid och vi håller budget samt får säkrare arbetsplatser och nöjda kunder.

Känner du igen dig själv?

Som person är du flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter kring våra entreprenader. Du tycker om att arbeta utomhus i en fysiskt tung miljö både ensam och i lag med andra.

Det är meriterande om du har anläggningsarbetarutbildning eller diplomerad rörläggningsutbildning med erfarenhet av VA-arbeten, byggnation av vägar, gång- och cykelbanor samt finplanering. Då resor förekommer är B-körkort ett krav.

Skicka in din ansökan!

Vill du bli en del av vårt lag? Håll utkik efter lediga tjänster som vi lägger ut här på vår hemsida. Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen att mejla till Hans Johansson!