Välkommen till Markbygg

Växel 010-762 30 00

Kontor
Bultvägen 4
451 75 Uddevalla

Varje persons mailadress är förnamn.efternamn@markbygg.se

Om du vill komma i kontakt med någon i produktionspersonalen ringer du växeln.

Centrala funktioner


Stefan Lundh

VD / Inköp / Personal
0739-17 17 32

Camilla Fredriksson

Ekonomichef
0739-17 17 30

Hans Johansson

Leverantörsfakturor / KMA
0739-17 17 46

För kontakt maila stefan.lundh@markbygg.se

Kontakta oss


  JOBBA HOS OSS

  Som ett av de ledande mark- och anläggningsföretagen i Västra Götaland arbetar vi mest inom VA, finplanering och vägar. Vi söker i första hand dig som har kompetens inom mark- och anläggning samt rörläggning, men vi söker också dig som är nyfiken på yrket och skulle vilja börja en ny karriär hos oss.

  HITTA HIT

  Markbygg Anläggning Väst AB
  Bultvägen 4
  451 75 Uddevalla

  Om Markbygg

  Markbygg är ett av de ledande mark- och anläggningsföretagen i Västra Götaland. I snart två decennier har vi utfört entreprenader åt kommuner, stat, kommunala och privata bolag samt konsumenter. Med tiden har vi också utvecklat exploateringar av tomter och bostäder. Vi har nöjda kunder. Anledningen till det tror vi är vårt fokus på enkelhet, flexibilitet och hög kvalitet. Vi är snabba, kostnadseffektiva och ser till att varje entreprenad utförs med kompetens, erfarenhet och skicklighet. Det är tryggt att anlita Markbygg – testa du också!

  HISTORIA

  Markbygg Anläggning grundades år 2000 av Stefan Lundh och Robert Eriksson. Tillsammans hade dem mer än 30 års erfarenhet av arbete i mark- och anläggningsbranschen. Verksamheten tog snabbt fart och redan första året, omsatte bolaget 14 miljoner kronor.

  Med över 1 000 utförda entreprenader i ryggen och med utmärkelser som ”Årets företagare” och ”Gasellföretag” på väggen har Markbygg blivit en etablerad aktör i branschen.

  Genom åren har fler bolag startats och alla ingår dem i Markbygg-koncernen, där Markbygg Holding är moderbolaget. Sedan år 2016 är Stefan Lundh ensam ägare.

  VÅRT LEDNINGSYSTEM

  Markbygg är sedan 2010 diplomerat enligt Povel. Men… vad spelar det för roll för dig? Jo, det är en garant för att vi har ordning och reda i företaget, att vi värnar om miljön, arbetsmiljön och kvaliteten.

  Povel ägs och drivs av Sveriges Byggindustrier och säkerställer att företagets ledningsarbete är uppsatt på ett strukturerat sätt efter aktuella förutsättningar och ambitioner.

  Certifieringen, som utförs av en tredjepart (Scandinavian Business Certification) visar också att vi följer de kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001.

  SAMHÄLLSENGAGEMANG

  Vi värnar om samhällets barn och ungdomar och är engagerade i att bygga ett starkt, hälsosamt och tryggt samhälle.

  Därför aktiverar vi oss också utanför det samhällsnyttiga arbetet vi utför under arbetstid. Vi sponsrar idrottsföreningar och en rad organisationer och är engagerade i frågor som bl.a. trafiksäkerhet och förebyggande av mobbning.

  Tror du att vi kan utföra samhällsnytta tillsammans? Hör av dig med din idé till sponsring@markbygg.se

  KONTAKTA OSS 010-762 30 00

  KONTAKTA OSS

  010-762 30 00